mandag 14. november 2011

Promarker Norge

Det skal bli spennende å følge denne bloggen da promarker er noe jeg kunne tenke meg å lære å bruke. Litt skummelt med stempel og fargelegging men kanskje jeg nå kan lære dette...........Utrolig masse flotte resultater av dissse tusjene. Hvem vet kanskje de også kan brukes til andre ting. Spennende

søndag 13. november 2011

My favourite girl

Heisann!
Det er liv i meg enda. Har bare skjedd ganske mye på liten tid, derav stillheten.
Hadde besøk av Ann Hilde i dag og i går kveld. Kjempekoselig med overnatting og skravling utover kveldstimene. Kosa oss med mat, vin og så klart godteri. Da vi sto opp og fikk i oss noe mat satte vi oss til å scrappe. Her er mittbidrag i dag. Brukte en del tid på å komme igang men ble igrunn kjempefornøyd til slutt.


Har brukt diverse papir som jeg har rufset litt og bølgepapp, noe jeg synes er kjempemorsomt i Loer og kort. Bølgepappen har jeg malt med et tynt lag gesso noe som gjør utseende på bølgepappen mer levende og spennende. Blonder tager og plastikkblomster. Jeg har svertet alle arkene med fargen tea dye. Jeg har også  pusset kantene på fotografiet. Brukt litt bling har jeg også. Stemplet på noen sirkler med et plastikkbrett som jeg kjøpte med magneter i. Alt kan jo brukes på et vis..